Virtual Office Slovenija Virtualni Asistent Poslovno svetovanje Marketing

Jutrišnje ideje. Danes!

Stopite v stik
Virtualni asistent
Z virtualnim asistentom prihranite čas in denar.
Poslovno svetovanje
Svetovanje in vodenje projektov
Marketing
Strategija, razvoj, nabavo, elektronskimi sporočili, SEO, vsebino in analitiko
Zaupa več kot 150 podjetij!

Kjer ideje, postanejo podjetje!

VIRTUAL OFFICE SLOVENIJA je nov, inovativen servis, ki je stroškovno učinkovit, fleksibilen in unikaten ter lociran na prestižni lokaciji v poslovni stavbi v Ljubljani. Ne glede na to, ali ste že uveljavljeno podjetje, ki želi upravljati in razvijati podjetje, ali pa ste podjetje v nastajanju, ki potrebuje profesionalno podobo, je Virtualna pisarna tu, da vam zagotovi vse poslovne potrebe, hkrati pa vam prihrani čas in denar.
Več o nas...
Image

Za vsako poslovanje prilagodimo dejavnosti!

Inovativen pristop k sodobnemu načinu poslovanja. Konceptu virtualne pisarne združujemo z vrhunskimi poslovnimi storitvami

Virtualna pisarna
Registrirajte svoje podjetje na reprezentativni lokaciji v središču Ljubljane. Moderni način delovanja podjetja, medtem, ko uporabljate storitev za popolno vizualno identiteto. Odpirate podjetje v Sloveniji?
Virtualni asistent
S storitvijo virtualnega asistenta bodo mala in srednja podjetja imela največ koristi in prav tako tuja podjetja, ki ustanavljajo podjetje v Sloveniji. Z virtualnim asistentom prihranite čas in denar.
Virtualna poslovna tajnica
Nova inovativna storitev, ki je zasnovana za vse, ki potrebujeo klasično poslovno tajnico in recepcijo, a vse skozi koncept virtualne pisarne, ki prihrani precejšnje resurse. Ponujamo vam delo od doma s tajnico v pisarni.
Virtualni marketing
Sodelujemo s podjetji, ki so ambiciozna in jim pomagamo, da rastejo in se razvijajo s fokusom B2B in B2C. Naše delo vsebuje področje marketinga, vključno s splošno strategijo, razvojem, nabavo, elektronskimi sporočili, SEO, vsebino in analitiko. Dosežen uspeh se pokaže na način, da naše stranke postanejo uspešnejše.
Blagovne znamke & spletno oblikovanje
Vsako podjetje tako, kot vsak izdelek ali ponujena storitev, mora imeti primerno vizijo za prepoznavnost na trgu. Da bi predstavili svoje podjetje, sta zelo pomembni vidnost in specifičnost. Kakorkoli, zavedamo se, da bi mala podjetja morala biti sposobna narediti grafične rešitve na čim bolj preprost in cenovno dostopen način.
Poslovno svetovanje
Vsem našim strankam lahko ponudimo svetovanje za lažjo ustanovitev podjetja in izboljšanje poslovanja. Poleg tega nudimo tudi zastopanje podjetja v imenu naših strank, ki so na začetku poslovanja v Sloveniji in niso stalno prisotne oziroma nimajo prebivališča v Sloveniji.

Premium poslovni naslov / Registracija v enem dnevu

Registracija podjetja je na reprezentativni lokaciji v središču Ljubljani, v poslovni stavbi. Delo od doma ali delo od kateregakoli mesta na svetu, medtem, ko uporabljate storitev blagovne znamke, ki vključuje popolno vizualno identiteto. V paketu STANDARD virtualne pisarne Slovenija, vsem strankam ponujamo storitve skeniranja in posredovanja pošte po e-mailu.
Registriraj se zdaj!

Virtual Office v številkah!

+0

Aktivne stranke

0%

Projekti zaključeni

+0

Zaenkrat zadovoljne stranke

+0Y

Na trgu

Prostor za sestanke

Poslovni prostor za sestanke je kot nalašč primeren za poslovna srečanja in, ko hkrati želite poskrbeti za dober vtis. Poslovni prostor skupaj z majhno kuhinjo vključuje vse in vam s tem omogoča profesionalno in stilsko gostovanje vaših strank!
Registriraj se zdaj!

Kontaktiraj nas sad!

Naše storitve za vašo vizijo poslovanja!

  Virtualni asistent
  Z virtualnim asistentom prihranite čas in denar.
  Poslovno svetovanje
  Svetovanje in vodenje projektov.
  Marketing
  Strategija, razvoj, nabavo, elektronskimi sporočili, SEO, vsebino in analitiko.
  Virtual Office pogoji Virtual Office načrti in cene