Blagovne znamke & spletno oblikovanje

Blagovne znamke & spletno oblikovanje

logo image
logo image

Blagovna znamka

Vsako podjetje tako kot vsak izdelek ali storitev, mora imeti jasno in primerno prepoznavnost na trgu. Pri zastopanju vašega podjetja sta vidnost in specifičnost ključnega pomena. Razumemo pa, da bi morala mala podjetja imeti možnost, da bi grafično in vizalno rešitev, imela kar se da preprosto in cenovno dostopno.

Spletna prisotnost

Uspeh, je ključna sestavina za večino podjetij. Večino informacij o storitvah in izdelkih dobimo na spletu, kjer brez dobre spletne prisotnosti, stranke ne bodo vedele za vaše storitve in poslednično ne bodo imele informacij o vrednosti in koristi vaše storitve oziroma izdelka.

Ponujamo profesionalne pakete, ki so prilagojeni za spletno oblikovanje in omogočajo, da imate profesionalno spletno mesto, ki bo zastopalo vaše podjetje.
Za oblikovanje in izdelavo spletnega mesta lahko uporabite najnovejše tehnike oblikovanja spletnega mesta ali pa se odločite za individualno sodelovanje s strokovnjakom za spletno oblikovanje ali pa uporabite bolj praktičen pristop in uporabite prilagodljive predloge za oblikovanje spletnih strani.
Kakor koli že, profesionalna orodja za spletno oblikovanje in paketi za spletno gostovanje lahko pomagajo zagotoviti, da je zasnova vašega spletnega mesta videti odlično in naredi točno tisto, kar je namenjena: zadovolji potrebe vaših strank.

Ker je pomembno, da imate dobro ime domene, vam profesionalno spletno oblikovanje pri tem lahko pomaga:

Zadovoljitev kupcev

Profesionalno spletno oblikovanje ustreza potrebam vaših obiskovalcev – hitro jim povejte, kaj želijo vedeti, brez nepotrebnih in zmedenih odvečnih oblik. Zagotovitev, da je navigacija po vašem spletnem mestu predvidljiva, dosledna in enostavna za razumevanje, bo pomagala vzpostaviti pozitiven odnos z vašimi obiskovalci.

Privabite, da vaše iskalnike

Ne glede na to, kako privlačno je videti vaše spletno mesto, se le – to ne bo pojavilo na straneh rezultatov iskalnika, če ni kodirano tako, da ga lahko iskalniki preberejo.

Izogibajte se tehničkim napakam

Da bi vam nekdo prevzel stranko, danes ni potrebno veliko. Dolgotrajni čas nalaganja, pokvarjene povezave in spuščene slike so le nekatere težave pri spletnem oblikovanju, ki jih lahko odpravi strokovna služba za spletno oblikovanje.

Oblikovanje ima dvojni namen, tako kot za spletne strani, tako tudi za stranke in ptav tako močen vpliva na spletno prodajo.

Pomembnost grafičnega oblikovanja

Grafično oblikovanje je podobno tretjemu čarovniškemu dejanju: uresničiti je treba nekaj, česar prej ni bilo in to prestižno. Prav to počne dober grafični oblikovalec. Vendar se tu začne z demoraliziranjem problema. Medtem, ko industrija grafičnega oblikovanja cvet, ni veliko grafičnih oblikovalcev, ki popolnoma obvladajo in razumejo pomen čarovništva.

Registriraj se zdaj!

Kontaktiraj nas!

Tukaj je nekaj nedvomnih razlogov, ki vam bodo pokazali glavni namen dobrega grafičnega oblikovanja

Dizajn pove več kot samo besede
Grafično oblikovanje je lastna identiteta
Grafično oblikovanje je zgodovina in filozofija podjetja
Grafično oblikovanje lahko poveča prodajo
Grafično oblikovanje ima vlogo v profesionalni komunikaciji
Grafično oblikovanje je moč, takoj za imenom vašega podjetja
Ljudje obožujejo grafiko

Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z ostalimi. Služi za posredovanje idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi lep. Pred naložbo v storitve grafičnega oblikovanja je treba upoštevati nekaj dejavnikov.

Storitev, ki naredi, da izgledate dobro

Dober dizajn naredi, da ste videti dobro. Tako preprosto je. Odlično grafično oblikovanje omogoča, da vsi, ki vas iščejo, naredite dober prvi vtis. Ljudje že v nekaj sekundah oblikujejo začetna mnenja. Po drugi strani pa je potrebno veliko več časa, da se le ta spremeni.
Zaradi estetsko prijetne, profesionalno oblikovane grafike, bodo drugi na podlagi tega oblikovali pozitivna mnenja o vašem izdelku, storitvi ali blagovni znamki.

Razdvojitev

Ljudje imamo veliko izbire na voljo in grafično oblikovanje je eno izmed njih. Od konkurence se lahko ločite na dva dela – bodisi negativno bodisi pozitivno, zavedamo pa se, da grafično oblikovanje predstavlja blagovno znamko. Odlična zasnova izstopa v glavah odločevalcev in tako lahko namerno ter podzavestno vpliva na odločitve. Po naravi imajo ljudje radi stvari, ki so videti lepo in zaradi katerih se počutijo prav tako lepo. Z vlaganjem v kakovostno grafično oblikovanje znatno povečate sposobnost znamke, da izstopa v glavah ključnih odločevalcev.

Verodostojnost in strokovnost

Kot smo že omenili, ima grafično oblikovanje pomembno vlogo v procesu odločanja. Podjetja, ki vlagajo v kakovostno grafično oblikovanje, so zaznana kot bolj zaupanja vredna, saj dobra predstavitev podjetja, lahko naredi dober posel. Ljudje iščejo znake profesionalnosti, ki jih bodo prepričale, da vam lahko zaupajo in takšen znak je eden izmed načinov, kako se lahko predstavite. Pomembno pa je, da se predstavite na najboljši možen način in to lahko dosežete z vlaganjem v kakovostno grafično oblikovanje.

Povzetek ideje z odmevnimi posnetki

Katere ideje bi radi predstavili javnosti? Odlično grafično oblikovanje povzema ideje, na prijeten način. Ljudje morda ne bodo pripravljeni brati dokumenta, ki jih skuša prepričati, da kupijo vaš izdelek, vendar si bodo pripravljeni ogledati sliko, ki ima isti namen. Poleg tega mora biti grafično oblikovanje dosledno. Vse predstavitve vaše blagovne znamke bi morale biti vizualno podobne, da bi ustvarili zaupanje in zagotovili prepoznavnost vaše blagovne znamke. Z odličnim grafičnim oblikovanjem, lahko dosežete potrebno doslednost.

Ne glede na potrebe grafičnega oblikovanja, tiskana ali spletna oblika, od vizitk do reklamnih panojev, logotipov, oblikovanja embalaže, letakov in še veliko več, smo tu za vas, da naredimo tisto kar potrebujete. Cenimo pomembnost odličnega grafičnega oblikovanja in naša ekipa je navdušena nad tem, da bo zunanjost vašega izdelka ali vaša storitev videti prepoznavno in profesionalno. Predno bomo začeli z oblikovanjem, se bomo posvetovali z vami, da resnično začutimo vaše potrebe in da vašo idejo spremenimo v podobo, ki vam bo všeč.

Premium poslovni naslov / Registracija v enem dnevu

Registracija podjetja je na reprezentativni lokaciji v središču Ljubljani, v poslovni stavbi. Delo od doma ali delo od kateregakoli mesta na svetu, medtem, ko uporabljate storitev blagovne znamke, ki vključuje popolno vizualno identiteto. V paketu STANDARD virtualne pisarne Slovenija, vsem strankam ponujamo storitve skeniranja in posredovanja pošte po e-mailu.
Registriraj se zdaj!