O nas

Naša zgodba

Smo neodvisno, lastniško podjetje, ki ponuja osebne storitve najvišjega standarda. Z vami lahko sodelujemo, glede na vaše potrebe in jih prilagodimo, ki odraža vašo poslovno vizijo in način dela. Smo prilagodljivi in usposobljeni in v kolikor se pokažejo specifičn poslovne potrebe, smo tukaj, da vam ustežemo.

Smo ekipa mladih in navdušenih strokovnjakov z multidisciplinarnim ozadjem in dolgoletnimi izkušnjami na področju poslovnega svetovanja, trženja, poslovne organizacije, pisarniške administracije in poslovanja z nepremičninami. Za naše stranke smo na voljo vsak dan, kadar koli v dnevu. Naš glavni cilj in vizija sta, da našim strankam olajšamo poslovanje v Sloveniji in EU, z uporabo storitve svetovanja na enem mestu.

V sodelovanju z našimi partnerji, lahko našim strankam zagotovimo celotno storitev, ki je potrebna za uspeh vašega podjetja. Tako lahko zgradimo popolno profesionalno podobo vašega podjetja.

Na mesečni ravni lahko spreminjate in aktivirate različne vrste naših storitev, kot je telefonska številka, virtualna tajnica ali pisarniški administrator, odvisno od vaših potreb. Ker se zelo dobro zavedamo hitro spreminjajočega se okolja današnjega poslovanja, vam bomo pomagali okrepiti podjetje in ga postaviti na trdna poslovna tla. Tu smo, da vam pomagamo reštiti vse ovire poslovanja v Sloveniji.

Naše vrednote

Kvaliteta

Dolgoletne izkušnje na področju poslovnega managementa, razvoja projektov in nepremičnin ter prav tako kontinuiranega izobraževanja, da bi sledili novim načinov sodobnega poslovanja in s tem našim strankam zagotavljali storitev, ki se odlikuje po kakovosti in je edinstvena za poslovni trg.

Ekipno delo

V podjetju zelo cenimo ekipno delo. Dobra ekipa je najdragocenejša komponenta naše storitve in v zahvalo ekipi, lahko zagotovimo vse, kar potrebuje sodobno podjetje, od začetka poslovnega delovanja, poslovnega svetovanja in trženja ter do kompletne ureditve blagovne znamke podjetja, da se lahko uvrsti na poslovni trg.

Prilagodljivost

Našim strankam ne želimo ponujati fiksnih obveznosti, ki bi jih omejevale. Vsaka naša storitev je prilagodljiva in omogoča dodajanje in umikanje storitev iz meseca v mesec, na podlagi poslovnih potreb, s 30-dnevnim odpovednim rokom.

Inovacije

V sklopu koncepta virtualne dejavnosti, sledimo sodobnemu trendu poslovanja, kjer načrtujemo nove storitve in prilagajamo stare, da bi lahko vedno bili na vrhu tržnih razmer. Vsak koncept je specifično zasnovan tako, da ustreza trenutnemu stanju na trgu, z možnostjo hitre prilagoditve vsem spremembam.

Spoštovanje

Vsak, ki se poda v podjetniško zgodbo, si zasluži posebno spoštovanje. Ker smo tudi sami pisali zgodbo, poznamo celoten proces, ki se začne pri ideji, nadaljuje s kreiranjem zagona podjetja in vstopa v leta delovanja, zato točno vemo, kako težko in mučno je. Iz tega razloga za nas ne obstaja nobeno podjetje in nobena poslovna ideja, ki ne bi bila vredna razmisleka, saj vemo, koliko energije in časa smo v to vložili.

Odgovornost

Za svojim delom stojimo in se vsake naloge lotimo z odgovornostjo ter spoštujemo dogovore in določene roke. Ker se zavedamo, kako dragocen je čas, smo dolžni narediti vse, kar je v skladu z dogovorom. Za naše stranke smo vedno na voljo.

Spoznajte našo ekipo

Matija Fontana
Matija Fontana

CEO

Denis Delogu
Denis Delogu

COO – Regional Operations

Iva Kuzmanovska
Iva Kuzmanovska

COO Slovenia

Martina Badovinac
Martina Badovinac

Senior Associate

Matko Perković
Matko Perković

Finance & Accounting

Davor Buklijaš
Davor Buklijaš

Marketing Manager

Vanja Brkljač
Vanja Brkljač

Creative Department Manager

Patricija Ivanuš
Patricija Ivanuš

Administration Manager

Ana-Maria Habazin
Ana-Maria Habazin

Design & Branding

Jelena Čevra
Jelena Čevra

Public Relations

Kontaktiraj nas sad!

Naše storitve za vašo vizijo poslovanja!

  Virtualni asistent
  Z virtualnim asistentom prihranite oboje, tako čas, kot denar.
  Poslovno svetovanje
  Svetovanje in vodenje projektov.
  Marketing
  Strategija, razvoj, nabavo, elektronskimi sporočili, SEO, vsebino in analitiko.
  Virtual Office pogoji Virtual Office načrti in cene