Poslovno svetovanje in vodenje projektov

Poslovno svetovanje in vodenje projektov

logo image
logo image

Da boste lažje ustanovili podjetje in ga tudi na dolgi rok izboljšavali, vam zagotovimo specifične nasvete. Naša skupina strokovnjakov z različnih področij je sposobna optimizirati vse vidike sodobnega poslovanja in izboljšati prepoznavnost podjetij na trgu. Poleg poslovnega svetovanja, lahko ponudimo tudi storitve zastopanja podjetij, za vsa tista podjetja, ki komaj začenjajo s poslovanjem v Sloveniji in v Sloveniji niso stalno prisotne.

Ne glede na vrsto panoge je vodenje projektov, eno najpomembnejših orodij za poslovni uspeh, ki je jedro sodobnih poslovnih veščin in znanj. Naš cilj je, da podjetjem, ki so v začetku poslovanja in srednje velikim, zagotovimo celovite storitve upravljanja projektov in organizacije poslovanja.

Tržne razmere zahtevajo, da ima vsako sodobno podjetje določen pristop k vodenju projektov v poslu in strokovnjake, ki lahko projekte izvajajo. Podjetja se soočajo s težavami pri upravljanju poslovanja in virov. Pogosto je vpogled v stanje celotnega posla težaven, sam posel pa kaotičen. Klasična organizacija in razpršeni poslovni podatki ne zagotavljajo pravočasnih informacij za upravljanje, tako na strateški, kot na operativni ravni. Nepravočasne informacije so v današnjem okolju običajno tiste informacije, ki jim lahko zlahka sledi slaba poslovna odločitev.

Svetovanje in vodenje projektov omogočata izvršnemu vodstvu in organizacijskim enotam učinkovito usmeritev in izvajanje projektov, ki so v skladu s strateškimi cilji podjetja. Podjetja, ki uporabljajo ta načela, lahko znatno zmanjšajo obratovalne stroške in hkrati povečajo produktivnost ter dosežejo konkurenčne prednosti s hitrejšo donosnostjo naložb v projekte.

Dogovorite za sestanek!

Kontaktiraj nas!
Matija Fontana

Matija Fontana

Matija ima dolgoletne izkušnje z vodenjem različnih start-up podjetij, zastopanjem mednarodnih podjetij v jugovzhodni Evropi in s številnimi projekti na področju nepremičnin, trženja in elektronike.

Kot eden od začetnikov koncepta virtualne pisarne na Hrvaškem in v Sloveniji je idejo o novem in sodobnem načinu poslovanja vodil skozi koncept virtualnih organizacij, ki bistveno zmanjšajo poslovne stroške in povečajo prilagodljivost. Ta način poslovanja bistveno zmanjša izpostavljenost podjetja stalnim spremembam na trgu. Virtualna podjetja svoje znanje širijo in razlikujejo glede na potrebe trga. Rezultat so podjetja brez , ki delujejo kot skupna omrežja skupin ljudi, ki niso vezani na določeno lokacijo.

Denis Delogu

Denis Delogu

Denis Delogu Denis v podjetje prinaša več kot 20 let poslovnih izkušenj. Denis je soustanovitelj in izvršni direktor več podjetij s področja projektnega vodenja, izobraževanja in prodaje, podjetij iz gradbeništva ter hotelirstva in turizma.

Ko je pridobil pomembne mednarodne izkušnje pri različnih projektih v Švici, Nemčiji, Italiji, Srbiji in na Hrvaškem, se je osredotočil na organizacijske in finančne vidike razvoja podjetja ter poslovanje podjetij, da bi zagotovil najboljše in najugodnejše poslovne rešitve, ki ustrezajo potrebam strank. Bil je tudi predavatelj z različnimi temami na uglednih hrvaških univerzah in različnih strokovnih konferencah. Navdušen je nad razvojem novih strategij, skupinskim delom in pospeševanjem osebne ter poklicne rasti.

Premium poslovni naslov / Registracija v enem dnevu

Registracija podjetja je na reprezentativni lokaciji v središču Ljubljani, v poslovni stavbi. Delo od doma ali delo od kateregakoli mesta na svetu, medtem, ko uporabljate storitev blagovne znamke, ki vključuje popolno vizualno identiteto. V paketu STANDARD virtualne pisarne Slovenija, vsem strankam ponujamo storitve skeniranja in posredovanja pošte po e-mailu.
Registriraj se zdaj