Virtualna poslovna tajnica

Virtualna poslovna tajnica

logo image
logo image

Nova inovativna storitev, ki je zasnovana za vse, ki potrebujeo recepcijo in klasično poslovno tajnico a vse skozi koncept virtualne pisarne, ki prihrani precejšnje resurse. Delo od doma s tajnico v pisarni.

Vaša virtualna tajnica pomaga pri vsakodnevnih administrativnih opravkih in urnikih, od osnovnih stvari kot je odzivanje na telefon v imenu podjetja, do obdelave vseh podrobnosti vsakodnevnega poslovanja, da se podjetniki lahko osredotočijo na glavne cilje podjetja. Virtualna poslovna tajnica komunicira s stranko preko več različnih kanalov, kot so elektronska, video in neposredna sporočila ter telefonski klici.

Kot virtualni asistent, lahko upravlja različne naloge, od organiziranja podatkov, odgovorjanja na elektronsko sporočilo, telefonskih klicev in dogovarjanja za sestanke.

Omenjena storitev je namenjena vsem, ki želijo dobiti popolno storitev klasičnega receptorja oziroma poslovne tajnice s sodobnim pristopom in ugodnostjo prihranka denarja.

Registriraj se zdaj!

Kontaktiraj nas!

Skozi koncept Virtulne poslovne tajnice, lahko ponudimo naslednje storitve

Odzivnik telefonske tajnice
Storitev elektronske pošte
Upravljanje poštnega predalnika
Obvestilo o poizvedbi
Storitev skeniranja dokumentov
Vodenje pisarne
Različne druge vrste pomoči

Premium poslovni naslov / Registracija v enem dnevu

Registracija podjetja je na reprezentativni lokaciji v središču Ljubljani, v poslovni stavbi. Delo od doma ali delo od kateregakoli mesta na svetu, medtem, ko uporabljate storitev blagovne znamke, ki vključuje popolno vizualno identiteto. V paketu STANDARD virtualne pisarne Slovenija, vsem strankam ponujamo storitve skeniranja in posredovanja pošte po e-mailu.
Registriraj se zdaj!