Virtualni asistent

Virtualni asistent

logo image
logo image

Koncept virtualnega asistenta pomeni sinergijo celotne ekipe, ki je sposobna za svoje stranke izvajati storitve poslovnega svetovanja, zastopanja podjetja, pisarniške administracije, poslovne organizacije in drugih relavantnih storitev. Virtulani pomočnik lahko zelo enostavno obvladuje telefonske klice, elektronsko pošto in tudi celotno poslovno komunikacijo ter vzdržuje celotno zbirko podatkov.

Virtualni asistent bo najbolj pripomogel malim, srednjim in tujim podjetjem, ki ustanavljajo svoje podjetje v Sloveniji. Z virtualnim asistentom prihranite oboje, tako čas, kot denar. Ključna značilnost te storitve je, da večino delovnih nalog opravlja telefon, elektronska pošta ali Skype, zato lahko storitev Virtualnega asistenta uporabljate, ne glede na to, na katerem delu sveta se nahajate.

Storitve virtualnega asistenta, so ponujene na način, kjer podjetnik plača opravljeno delo takrat, ko ga potrebuje, ne glede na obseg poslovanja in porabljenega časa. Zmanjšani stres in povečana učinkovitosti poslovanja, sta končna rezultata naših strank.

Registriraj se zdaj!

Kontaktiraj nas!

Skozi koncept Virtulne pisane, lahko ponudimo naslednje storitve

Vodja virtualne pisarne (na dnevni bazi),
Virtualni raziskovalec
Virtualni PR manager
Vodja virtualnega trženja
Virtualna podružnic/vodja podjetla

Premium poslovni naslov / Registracija v enem dnevu

Registracija podjetja je na reprezentativni lokaciji v središču Ljubljani, v poslovni stavbi. Delo od doma ali delo od kateregakoli mesta na svetu, medtem, ko uporabljate storitev blagovne znamke, ki vključuje popolno vizualno identiteto. V paketu STANDARD virtualne pisarne Slovenija, vsem strankam ponujamo storitve skeniranja in posredovanja pošte po e-mailu.
Registriraj se zdaj