Virtualni marketing

Virtualni marketing

logo image
logo image

S fokusom B2B in B2C, pomagamo ambicioznim podjetjem, s katerimi sodelujemo, da rastejo in se razvijajo. Naše delo vsebuje področje marketinga, vključno s splošno strategijo, razvojem, nabavo, elektronskimi sporočili, SEO, vsebino in analitiko.

Naš uspeh se vidi v tem, da stranke postanejo uspešnejše, kot so bile. To storimo na način prepoznave težav, ki jih imajo največkrat pri privabljanju strank. Naša naloga je, da najdemo pravilen pristop za njihovo reševanje in jim kratkoročno ter dologoročno, zagotovimo večjo prodajo in dobiček. Čeprav se metode za dosego cilja nenehno spreminjajo, je trdo delo vedno pozornost končne stranke in naša naloge je, da jim pokažemo vrednost izdelka ali storitve.

Registriraj se zdaj!

Kontaktiraj nas!

Skozi koncept Virtual marketinga, lahko ponudimo naslednje storitev

Za večino podjetij je danes ključna sestavina uspeha. Večino informacij o storitvah in izdelkih iščejo po spletu, brez dobre prisotnosti v spletu pa potencialni kupci in stranke niti ne bodo vedeli za vaše storitve, kaj šele, da bi bili seznanjeni z njihovo vrednostjo in koristmi.

Energija vsakega podjetja je njegov prihodek. Ne glede na to, kako dober je vaš izdelek ali storitev, ga je treba za prodajo opozoriti na potencialnega kupca in jasno pokazati njegovo vrednost. Ponujamo sistem, ki omogoča točno to. Google Ads uporabljamo za ciljanje kupcev, ki se posebej zanimajo za vrsto izdelka, ki ga ponujate, trženje v družabnih omrežjih za splošnejše B2C kampanje in LinkedIn Sales Navigator, da se obrnete na nosilce odločanja za B2B prodajo.

Stranka, ki išče izdelek ali storitev, podoben tisti, ki jo ponujate, bo najverjetneje z Googlom našla storitev. Težko je doseči organsko iskanje na vrhu Googlovega iskanja – in spletne strani s slabo uvrstitvijo v Googlu se redko odpirajo. Google Ads je storitev, ki omogoča uvrstitev na vrh Googlovih iskanj za določene iskalne izraze. Ponujamo oglaševalske akcije Google Ads, optimizirane za vaše izdelke in storitve. Za današnje poslovneže je dobro pri internetu to, da ga lahko uporabljajo vsi, slabo pri internetu pa, da ga lahko uporabljajo vsi. Priložnosti je neskončno, a tudi konkurenca neskončna. Izstopati je ključnega pomena.

Če bi danes izbrali najbolj brane “časopise”, bi to verjetno bil Facebook, Instagram ali Twitter. Cene oglaševanja na teh platformah še vedno niso tesno dohitele višje vrednosti, ki jo zagotavljajo v primerjavi s tradicionalnimi mediji – dejstvo, ki se bo verjetno kmalu spremenilo, in priložnost, ki jo je mogoče izkoristiti, dokler traja. Dobro prisotnost v družabnih medijih zahteva tudi trud in koristno gradivo, da pritegnete pozornost. Lahko vam pomagamo ugrizniti prostor družabnih medijev.

Za večino podjetij je danes ključna sestavina uspeha. Večino informacij o storitvah in izdelkih iščejo po spletu, brez dobre prisotnosti v spletu pa potencialni kupci in stranke niti ne bodo vedeli za vaše storitve, kaj šele, da bi bili seznanjeni z njihovo vrednostjo in koristmi.

Prilagajanje skale brez merila. Z napihovanjem množičnih oglaševalskih vsebin je vedno težje doseči nekaj dragocenih, ki so pomembne za vašo B2B prodajo – najverjetneje so prezaposleni, da bi prebirali vaš časopisni oglas ali avtomatizirana e-poštna sporočila. Ponujamo storitev upravljanja vaših računov LinkedIn prek vmesnika Sales Navigator, ki iz dneva v dan vnašamo svoj čas in strokovno znanje, da dosežemo prave stranke za vašo B2B prodajo, nato pa opravimo vse dolgočasne pogovore, dokler ne želijo poslovati – z vami.

Premium poslovni naslov / Registracija v enem dnevu

Registracija podjetja je na reprezentativni lokaciji v središču Ljubljani, v poslovni stavbi. Delo od doma ali delo od kateregakoli mesta na svetu, medtem, ko uporabljate storitev blagovne znamke, ki vključuje popolno vizualno identiteto. V paketu STANDARD virtualne pisarne Slovenija, vsem strankam ponujamo storitve skeniranja in posredovanja pošte po e-mailu.
Registriraj se zdaj!